Za nama je groznica subotnje večeri i još uvek se tresemo! Tradicionalno najpopularnije veče Exit festivala ostaće upamćeno po velikoj gužvi, jednom od najposećenijih nastupa u istoriji glavne bine, ali i neverovatnoj energiji koju su osetili i izvođači, ali i publika, koja je  tek izjutra i nevoljno krenula sa Tvrđave sa osmesima na licima.

 

Žurka je trajala do devet - a trajala bi verovatno do samog sea Dance festivala! Ko je bio - pričaće, ko nije bio, ima još uvek šanse za popravni jer nas večeras očekuje muzički spektakl sa Hurts i Suede u glavnoj ulozi, a već prekosutra na plaži Jaz počinje Sea Dance festival!

 

Evo delića atmosfere od sinoć:


Skrillex @ Main Stage
Damon Albarn @ Main Stage
AFROJACK VS QUINTINO Live @ Dance Arena
2 Cellos @ Main Stage

               

Zvezda večeri svakako je bio jedan od najvećih DJ-eva na planeti, Skrillex, koji je na glavnoj bini održao jedan od najposećenijih nastupa u istoriji EXIT festivala. Ono što je bio Skrillex za Glavnu binu, Afrojack, uz pojačanje sunarodnika Quintina, je bio za m:ts Dance Arenu! Kao da je u rukama imao džojstik kojim je upravljao povorkom od 20 000 fanova, Afrojack je doveo publiku do usijanja!

 

Tačno u 8.33h i jedan od najvećih DJ-eva na planeti Skrillex je potpuno neplanirano i na njegovu ličnu inicijativu, zatvario m:ts Dance Arenu tehno setom! 

 

Majstorska svirka sa Damonom Albarnom donela je setlistu od čak osamnaest odabranih pesama, među kojima su bili singlovi sa novog albuma, pesme iz dosadašnje karijere, ali i megahitovi kao što je najpoznatija pesma Gorillaz, Clint Eastwood, i tek nakon ovog koncerta svesni smo veličine ovog muzičkog genija! Damon je bio vidno raspoložen, silazio je među publiku, dozvoljavao da ga fanovi grle i nose, a u jednom momentu je izjavio da bi došao s Blurom da je znao da je na festivalu toliko dobro! Neposredno pre njega, mladi hrvatski violončelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, osvojili su  glavnu binu EXIT festivala pred publikom koja je pevala u glas hitove poput Highway To Hell, Satisfaction i mnoge druge.

Večeras nas na binama EXIT festivala očekuju nastupi Hurts, Suede, Deep Dish, Mighty Oaks, Beogradskog sindikata, Sabaton, Jambinai i mnogih drugih izvođača iz celog sveta!

 

Podsećamo da Sea Dance festival na plaži Jaz kod Budve počinje već prekosutra, a na njemu nastupaju: Jamiroquai,  Example live, Underworld, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi. Danas je poslednji dan prodaje ulaznica za Sea Dance po ceni od 3.390 dinara, dok će od utorka ulaznice biti dostupne samo na kapijama festivala na Jazu.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..