Pionirka palestinske tehno scene Sama’ Abdulhadi nastupiće 1. januara na devetom izdanju Central Dance Eventa, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd. Samin cilj je oduvek bio da Palestinu pozicionira na svetskoj muzičoj mapi, te s ponosom nosi titulu nezvanične kulturne ambasadorke Palestine u svetu. Uspon Same’ Abdulhadi na poziciju jedne od prvih palestinskih di-džejeva koji su se probili na svetsku scenu vuče korene iz Bejruta, gde se istakla kao član rastuće lokalne tehno scene. Godine provedene u libanskoj prestonici razvile su kod nje jedinstvenu muzičku estetiku i obrazovale je u pogledu tehnike miksanja ploča i formiranja setova.

Zagrevanje za novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 napraviće Seth Troxler – jedan od trenutno najprepoznatljivijih figura elektronske muzike, u petak 10. decembra u Luci Beograd. Seth Troxler isklesao je svoj jedinstveni put kao kulturni komentator, kustos, vlasnik restorana i preduzetnik, sa diplomom iz advertajzinga i komunikacija, dok svet oko sebe posmatra kroz prizmu savremene muzičke kulture. Ograničen broj ulaznica za Warm up žurku za Central Dance Event 2022 mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po promo ceni od 1390 dinara za parter i 1990 dinara za VIP galeriju.

Holandska zvezda Joris Vorn nastupiće 1. januara na devetom izdanju Central Dance Eventa, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd. Joris Voorn je epicentar holandske elektronske muzičke scene i jedan od njenih najprepoznatljivijih i najpoznatijih di-džejeva i producenata, koji predstavlja andergraund house i techno na globalnoj muzičkoj mapi. Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju.

Blue Hours u Petak 12. novembra od 18-00h u Avant Gardenu (Magazinska 16) premijerno predstavlja “Croatian Blue”, debitantsku kompilaciju DJ-a i producenta Eddy Ramicha. Blue Hours je novi klupski brend otvorenog formata elektroničke glazbe s umjetničkim potpisom zagrebačke mecene DJ Felvera, kojeg će krasiti neoubičajene lokacije, limitirani broj posjetitelja, dnevni termin održavanja i posebna DJ gostovanja.  Nakon rasprodanog premijernog izdanja, Blue Hours vas na svoj drugi party vodi na eklektično putovanje u grad koji ima sve - povijest, kulturu, znamenitosti i naj hip klubove na svijetu. Zapravo, Berlin dovodimo nama u Zagreb.

Izložba ''Remiks'', vizuelnog umetnika Izvanrednog Boba, koja je prethodnih mesec dana trajala u Galeriji Podroom, zatvara se u četvrtak, 7. oktobra. Kako je to i prethodnih nedelja bio slučaj, i u samoj završnici, Bob dovodi goste, ovoga puta to će biti članice DJ kolektiva Sutra, Ubica i Na5a. Za sam kraj Izvanredni Bob, predstaviće najavljeni katalog, a od juče je aktivan i Instagram filter, sa motivom svetlosne instalacije sa izložbe Remiks. ''Katalog je u formi izdanja sa „trakama“ odabranih producenata, a okonačno je aktivan Instagram filter kojim publika može napraviti selfije u virtuelnom prostoru kreiranom za tu priliku, okruženi radovima sa izložbe.

Globalna tehno zvezda Adam Beyer, predstaviće ove subote 09.10. u industrijskom ambijentu novog Hangara u Luci Beograd izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode Records, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice. Pored Beyera, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena: Bart Skils - jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Đoković -  lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon - jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka. Na pitanje šta fanovi mogu očekivati i dobiti od strane Drumcode-a, što ne mogu dobiti ni na jednom drugom mestu, Beyer je odgovorio: Drumcode se uvek ponosio integritetom i doslednošću.

<<  Januar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne