Sa nastupa svjetskih hip hop velikana  Rick Ross-a, DMX-a, Pusha T-ja, Method Man & Redman na glavnim pozornicama NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA izvještavat će poznati radijski voditelj sa BBC-ja TIM WESTWOOD. U Novalju će tako iz Velike Britanije doći jedno od najzvučnijih radijskih imena, TIM WESTWOOD, koji će u pratnji TV i radio ekipe izvještavati sa festivala.

 

Tako će se NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL prezentirati pred milijunskom auditorijem slušatelja i gledatelja Tim Westwood TV-a, čiji samo Youtube kanal broji preko 190 milijuna pogleda. Tim Westwood u sklopu svojih radijskih emisija na BBC Radiju 1, 1Xtra te Capital Xtra ugostio je najveće pop i hip hop zvijezde današnjice kao što su Rihanna, Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Drake, Eminem-a i Nicki Minaj.

 

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL otvorit će svoja vrata za sve posjetitelje već 22. srpnja sa Welcome Party-jem u klubu Kalypso. Od 23. do 25. srpnja treće izdanje ovog jedinstvenog internacionalnog festivala odvijati će se na 4 pozornice klubova Papaya I Aquarius uz dnevne after beach i noćne party-ije, ekskluzivne Sunset Boat Party-je rezervirane za 24 i 25. srpnja od 17h, VIP Pool Party-ja na bazenima hotela Luna najavljenog za 24. srpnja od 15 sati.


Festivalski raspored i timeline dostupni: ovde

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..