Ovogodišnji, drugi po redu nacionalni konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda traje do 9. decembra. Pored uobičajenih, biće dodeljen i poseban GRAND PRIX za najbolje upakovan supermarket brend! Udruženje „Srpska dizajn platforma“  i najuticajniji regionalni dizajn portal Designed.rs objavili  su juče drugi po redu nacionalni konkurs za izbor najbolje dizajniranog pakovanja proizvoda – Packtivity Best Pack 2012/13. (Paktiviti).

 

Osnovna ideja ovog konkusa je da omogući bolje razumevanje tržišnih komunikacija i otkrije tajne uspeha u tržišnoj borbi zbog čega za glavno priznanje konkurišu podjednako i realizovana i nerealizovana-idejna rešenja.  Konkurs je otvoren do 9. decembra.

 

„Predstavnici proizvođača i autori dizajna pakovanja iz svih oblasti mogu da konkurišu za ova priznanja. Bilo da je u pitanju velika domaća ili multinacionalna kompanija sa lokalnim proizvodom, mala i srednja preduzeća, agencije, dizajn studiji i pojedinci. U tu svrhu smo okupili internacionalni ŽIRI sastavljen od respektabilnih profesionalaca u segmentu tržišnih komunikacija iz Nemačke, Austrije, Hrvatske i Srbije – kao što su dizajner Slavimir Stojanović, ili Jovan Jelovac ispred Belgrade Design Week-a.  Njihova misija je da nagrade ne samo kreativnost već i efikasnost ali takođe podstakne na dodatni impuls u kreativnom promišljanju jer želimo da podržimo i nagradimo najkreativnija i najbolja rešenja.“ – izjavio je Dušan Vulović, direktor projekta PACKTIVITY.  


Radovi konkurišu za priznanja po kategorijama za "PACKTIVITY AWARDS" , kao i za tri "GRAND PRIX" priznanja.  Konkuriše se u šest kategorija za priznanja "PACKTIVITY AWARDS" i "GRAND PRIX" (za realizovana i nerealizovana pakovanja) koje dobijaju najbolje dizajnirana pakovanja po izboru internacionalnog žirija. Pakovanje koje osvoji "GRAND PRIX ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2012/13" dobija i pečat "BEST PACK 2012/13".


Od ove godine uveden  je  i poseban "GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13“ sa idejom da posebno nagradimo najbolje pakovanje proizvoda široke potrošnje. Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13” dobija i pečat "BEST SUPERMAKET PACK 2012/13".


Proglašenje pobednika će biti održano 12. decembra po završetku Packtivity konferencije.

 

Više informacija na:
www.packtivity.rs

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..