reciklaznaumU petak, 10. avgusta, od 21h održaće se prezentacija projekta „Reciklažna umetnost“. Kroz prozor Fabrika, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin i organizacijom Foto ekspo, organizovaće niz pozorišnih radionica u Zrenjaninu tokom avgusta.



Posetioci će na otvaranju imati priliku da se upoznaju detaljnije sa ovim projektom, lično prijave za radionice i porazgovaraju sa budućim predavačima. Prezentacija će biti propraćena video projekcijama pozorišta senki.

Ukoliko imate stvari kojih biste se rado rešili i time unapredili ovaj projekat (odeća, predmeti, materijali, nameštaj), ovo je idealna prilika. Ponesite ih na otvaranje ili nas kontaktirajte da ih preuzmemo i sve što donirate biće pretvoreno u pozorišne rekvizite.

Muzička podrška: DJ Dada (ex Oružjem protivu otmičara, Veliki prezir)


Više o projektu:
Radionice pozorišta senki, reciklažne scenografije i kostimografije, kao i fotografske i video produkcije, biće održavane u KC Zrenjanin svake subote i nedelje od 11. do 26. avgusta. Prijave za radionice (CV i motivaciono pismo) mogu se poslati preko sajta
www.krozprozorfabrika.com
ili direktno na adresu
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Građani Zrenjanina su pozvani da pre i tokom projekta doniraju stvari koje im više nisu potrebne, a koje će tokom radionica biti pretvarene u scenski materijal. Donirane stvari (rashodovani nameštaj, staru odeću, materijale, novine…) će prevoziti reciklamobil po pozivu telefonom na broj (064) 4475-081, gde se mogu dobiti i detaljnije informacije o projektu. Stvari se mogu predati i lično na otvaranju ili tokom u KC Zrenjanin.

Rezultati radionica će moći da se vide na završnoj prezentaciji u KC Zrenjanin 26. avgusta. Projekat su podržali Nezavisna kulturna scena Srbije, opština Zrenjanin i KC Zrenjanin.

 

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..