Inkluzivni Bazar Rukotvorina h.ART@fakt ce se odrzati izmedju 14. i 22. avgusta, a drveni standovi sa nastresnicom i rasvetom ce biti postavljeni nadomak glavnog ulaza na Beer Fest. Beer Fest je poznat po svojim društveno odgovornim kampanjama u okviru koje će se ove godine predstaviti i program Galerije ALT sa svojim Inkluzivnim Letnjim Bazarom Rukotvorina, h.ART(at)fakt 6, na šest štandova i ukupno 12 m.Za učešće na ovoj manifestaciji, možete konkurisati sa svojim letnjim unikatinim dizajnom u oblasti dekorativnih ili upotrebnih predmeta


...za dekoraciju kuće i dr., sa modnim detaljima, prirodnom kozmetikom, keramičkim, drvenim ili staklenim i drugim ručno izrađenim proizvodima, igračkama, suvenirima, oslikanim, heklanim, šivenim ili pustovanim odevnim predmetima, sitnim komadima nameštaja, slikama, grafikama, fotografijam, čestitkama, printevima… Možete ponuditi svoje eko proizvode, zdravu hranu, domaću kozmetiku – ručno rađene sapune, kupke … Sve tehnike su uključene!

Za učešće na ovoj manifestaciji neophodno je poslati prijavu najkasnije do 11. avgusta u 22h. Zbog kratkog roka i letnje sezone, moguće je i otkazivanje manifestacije ukoliko se ne prijavi dovoljan broj učesnika. Prednost imaju kandidati koji se prvi prijave. Ukupan broj učesnika procenjen je na 20. Zbog kratkog roka, uplata na licu mesta. Učesnici koji u poslednji čas otkažu učešće plaćaju pola cene ugovorenog termina. Moguće je rezervisati uplatu pre same manifestacije u dogovoru sa organizatorom. Rasveta je obezbedjena na drvenim standovima koji se zakljucavaju, a toaleti su u blizini izlagackog mesta.

Da biste učestvovali na ovoj manifestaciji, neophodno je da prihvatite uslove izlaganja:

Postoji mogućnost zakupa cele tezge od 1.5 x 1m ili pola 0.75 x 1m, što je potrebno navesti u prijavi.
Vreme izlaganja je od 18 do 24h, obezbeđeno čuvanje robe u toku izlaganja.
1) 0,75 x 1m za svih 7 dana za članstvo UG KOD – 4000 din., 5500 din. za ostale.
2) 1m x 1.5 m za svih 7 dana za članstvo UG KOD – 6000 din., 9000 din. za ostale.
3) Za kraće terminie i podelu tezgi između izlagača u dogovoru sa organizatorom.
4) Potrebnoo je poslati 5 do 10 reprodukcija radova 600×800 pxl/inchu u rezoluciji 73 dpi.
5) Za udruženja osoba sa invaliditetom obezbeđen je jedan besplatan štand, za termine u dogovoru sa organizatorom.

Prijava na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,
Telefon: 060 0227-180
Za vise detalja pogledajte OVDE

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..