morske-nemaniAgencija Sevent će i ovog vikenda, u saranji sa JP Ada Ciganlija i Ateljeom Milene Čvorović, u okviru izložbe „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani” organizovati dečije kreativne radionice.


Mali kreativci će ove subote i nedelje od 18.30 časova moći da nauče kako da od recikliranih materijala u 3D tehnici naprave insekte i nemani koje vide na izložbi, a pri tom će se i dobro zabaviti. Uz podršku stručnih predavača iz Ateljea, za pravljenje 3D figurica od recikliranog materijala, pored mašte, koristiće papir u boji ili isečke iz novina i časopisa, lepak i bojice.


„Radionice predstavljaju najbolji način da se kod dece razviju mašta i kreativnost, kao i  svest o očuvanju prirode, jer ona kroz ove radionice uče da koriste već postojeće resurse.” – rekla je Milena Čvorović.

Izložba je locirana na Makiškoj strani Ade Ciganlije, a otvorena je svakog dana od 10-21h, dok će radionice, koje su za sve posetioce izložbe besplatne, biti organizovane vikendom u periodu od 18.30 do 20.30h.

Pored redovnih cena karata od 350 dinara za odrasle i 300 dinara za decu, sada se mogu kupiti i porodične karte: roditelji sa dvoje dece platiće ulaz 1.000 dinara.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..