Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da ove subote, 12. maja, u okviru izložbe Pablo Pikaso ''Na Azurnoj obali'', posetite grupnu izložbu ''Pablov svet''. Na ovoj izložbi biće predstavljena  dela učesnika radionice upotrebne keramike, koja je trajala prethodna tri meseca. Izložba će biti postavljena isped zgrade ''Beko'' fabrike, od 12h do 20h. (Bulevar Vojvode Bojovića 6-8, u nastavku ulice Cara Dušana, ispod Zoo vrta).

Tokom trajanja izložbe, Ustanova kulture Parobrod u saradnji sa organizatorima, omogućila je  svim posetiocima besplatnu radionicu upotrebne i unikatne keramike. Radionica je bila koncipirana tako da su je mogli pohađati polaznici svih starosnih doba, bez obzira na to da li su imali prethodno iskustvo u bavljenju keramikom, te su se na radionicama svakog vikenda mogle videti grupe svih generacija, a program su vodile diplomirani keramičari unikatne keramike - Miona Stefanović i Tamara Papestijević.

Izložba keramike čuvenog španskog umetnika, Pabla Pikasa „Na Azurnoj obali“, koja je postavljena od 2. februara u zgradi ''Beko'' fabrike na Dorćolu, traje još samo 6 dana, tačnije  do 13.maja 2012.  Svi koji nisu bili u mogućnosti da posete ovu izuzetno važnu i retku postavku Pikasovih dela, imaju priliku da to učine do kraja nedelje, u zgradi ''Beko'' fabrike, koja je isključivo za potrebe ove izložbe adaptirana u izložbeni prostor.
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..