Arte galerija za kraj veoma uspešne godine Vam sa zadovoljstvom predstavlja, tradicionalnu XVII po redu novogodišnju aukciju. Poslednje tri godine aukcija galerije Arte se održava online, na digitalnoj platformi. Ovogodišnja aukcija trajaće od 1. do 15. decembra 2022. godine. Platforma će biti aktivna od 1. decembra u 12 časova. U četiri izlagačka prostora galerije ARTE (Andrićev venac 12, Andrićev venac 4, Kralja Milana 3 i Kralja Milana 48) publika će imati priliku da poseti aukcijsku izložbu gde su zastupljena dela najznačajniji jugoslovenskih i  srpskih umetnika XX i XXI veka. Slike sa aukcije možete pogledati ovde >>

Sam izbor dela čini heterogenu grupu visoke umetnosti, pažljivo segmentirane u tematske i stilske celine. Biće predstavljena dela različitih umetničkih pravaca, od akademizma i intimizma, preko ekspresionizma i enformela, kao i dela postmoderne poetike.
 
Živorad Nastasijević, Ivan Radović, Milan Konjović, Marko Čelebonović, Peđa Milosavljević, Miodrag Dado Đurić, Ljuba Popović, Vladimir Veličković, Mića Popović  samo su neka od velikih imena umetničke scene našeg podnevlja, a takođe u ponudi su i dela savremene umetnosti aktuelnih autora kao što su: Saša Pančić, Vasa Mihić, Nebojša Bežanić, Dušan Otašević i mnogi drugi.
 
Oni koji nisu u prilici da posete izložbu, fotografije i podatke o delima, kao i kataloge u elektronskoj formi mogu pogledati na sajtovima Arte galerije: aukcije.arte.rs
 
Svi zainteresovani mogu učestvovati u online aukciji putem registracije na portalu: aukcije.arte.rs Sve potrebne informacije možete dobiti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon +381 63 638 962.
 
Ulaz je slobodan, a radno vreme ARTE galerije je:
ponedeljak - subota od 10 do 20 časova
nedelja od 10 do 18 časova

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..