Udruženje Kreativna Fabrika raspisalo je konkurs za kolektivnu izložbu na temu: "REM." Izložba će biti realizovana početkom oktobra meseca u prelepom ambijentu, koji se nalazi u samom centru grada, u Art - kafe galeriji "Tuluz Lotrek" u Resavskoj ulici broj 24, u Beogradu. Tema je ovog puta vezana za snove. U “REM” fazi najviše sanjamo i tada imamo najživopisnije snove. Šta ti sanjaš? Na konkurs je potrebno poslati: 

Do 2 fotografije na zadatu temu, u JPG formatu, rezolucije 300dpi i lične podatke sa umetničkom biografijom na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naslovom: "Prijava za REM ", najkasnije do ponoći 25. septembra 2019. godine.

Fotografiju rada je potrebno poslati sa sledećim podacima:

1. Autor: Ime, prezime
2. Godina rođenja:
3. Kontakt: email,tel.,adresa, grad
4. Naziv dela: Godina nastanka: Tehnika, medij, dimenzije, CENA

Imena odabranih autora biće objavljenanakon žiriranja, tri dana po isteku konkursa, putem
mail-a koji dostavite u prijavi. Izložba će biti otvorena u Art galeriji kafea Tuluz Lotrek, koja se nalazi u Resavskoj ulici br.24 u Beogradu. O tačnom terminu otvaranja izložbe izlagači će biti nakandno obavešteni.

Dozvoljene su sve tehnike: crtež, slika, akvarel, grafika, fotografija, digitalni radovi, kolaž, skulptura, keramika...

Participacija

Participacija za izložbu, u koju je uračunata cena pripreme i štampe kataloga iznosi 700 RSD za umetnike koji dostavljaju i preuzimaju radove iz galerije, 900 RSD za umetnike koji radove šalju iz Srbije, a 10e za umetnike iz inostranstva. Umetnici koji šalju radove poštom, snose troškove poštarine za povratak radova.

Radovi koji prođu žiriranje moraju biti uramljeni ili adekvatno opremljeni - dobro kaširani ( nemojte uramljivati radove u klips ramove, pošto su nestabilni i lako lomljivi.) Radovi treba da budu na jednoj zakački, na tačno izmerenoj sredini rada. Ukoliko rad ima dve zakačke, molimo Vas da provučete žicu kroz njih, kako bi se mogli okaciti na jednu. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju oštete rada, ukoliko rad nije bio kvalitetno opremljen!

Umetnici koji prođu žiriranje u obavezi su da donesu radove u zakazanom roku u galeriju Lotrek. Umetnici koji ne žive u Beogradu sami snose troškove slanja radova i troškove vraćanja. Galerija ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštete radova prilikom transporta istih, niti ukoliko dođe do oštećenja usled neadekvatnog opremanja radova za izlaganje.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Udruženje Kreativna Fabrika ima za cilj promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji se rad promoviše su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani slobodni umetnici. Kreativna fabrika je u okviru projekta DosijeUmetnik organizovala preko 250 samostalnih izložbi kao i veliki broj kolektivnih izložbi .

Umetnički savet galerije čine:

Ana Marinović, dipl. grafičar ( samostalni umetnik, član ULUPUDS-a)
Edvina Romanović - Hudeckova, magistar likovnih umetnosti
Igor Markišić, master na odseku grafika i knjiga
Milena Mitrović, dipl. grafički dizajner i master visual design-a
Biljana Ćalić, predsednik udruženja Kreativna fabrika

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..