U petak 20. maja  u 20.30h u Galeriji ŠTAB, Crnogorska 10, Savamala, biće svečano otvorena izložba slika ArtWalks konceptualne umetnice Milene ZeVu. Izložbom ArtWalks Milena ZeVu i Galerija ŠTAB zajednički učestvuju na ovogodišnjoj Noći muzeja koja će biti održana 21.05.2016. godine. Tom prilikom Galerija ŠTAB će biti otvorena do 01h. Izložba će biti otvorena do 22.maja.

Danas, kada se sve oko nas kreće brzo, vreme je da i umetnost počne da hoda i tako postane aktivan element društva. Umetnica Milena ZeVu prvo postaje deo umetničkog rada, a onda se odvaja od njega noseći delove rada na sebi, da bi kasnije opet postala deo rada. Postajući deo slike, umetnica pokušava da uspostavi balans različitih delova svog života… Radovi iz ciklusa ArtWalks će po prvi put uživo biti dostupni beogradskoj publici.

Milena ZeVu naša konceptualna umetnica, veoma aktivna na internacionalnoj art sceni, sarađivala je sa Ditom Von Teese, Davidom Beckhamom, Ronaldom i Peleom na raznim umetničkim projektima. Izlagala je u Londonu, Atini, Beču, Kaselu, Monaku, Budimpešti, Madridu, Njujorku, Tokiju, Dubaiju, Abu Dabiju i Singapuru.

Poznata je po kombinacijama raznih tehnika i medija kao što su slika-tepih (faza Tapittura), akrilik-kristal (faze Codex i Icons), skulptura-kristal (faza M. Nature) i slika-performans (faza ArtWalks).

Muzička podrška na otvaranju biće DJ Bross.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..