Modno – glazbeni spektakl pod nazivom ShowBizzGlamFashionParty održao se  na najljepšoj dubrovačkoj plaži u prepunom Banje Beach restaurant lounge & clubu, a svi željni mode mogli su uživati u kreacijama renomiranih dizajnera, vrhunskom make up-u vrsnih vizažista međunarodne reputacije.

 

Nakon plesa sa vatrom Glam Fashion Show predstavio je sedam revija u kojem su sudjelovali dizajneri; Ivana Barač, Ana Kujundžić, Marta Buzolić, Elli Design, Jasna Herak, Sita Ahmić i Istok Bratić.

 

Za Make up i frizure zaslužni su Ana Vukas, Beauty Centar Sita.A. uz pojačanje Dikson & Make artista Nico Baggio. Total Look tima vodio je stilistički direktor za Europu Diksona Mahir Sinanović.

 

Prisutne goste oduševio je svjetski poznati tim Nico Baggio kojeg čine Mahir Sinanović, Ado Karišik , Mario Posavec, Stanko Džura Samardžija i Mia Tolja, a koji su predstavili jedinstvenim performansom s kosom.

 

Gost večeri u kojoj je i ShowBizzMagazin proslavio svoj rođendan bila je mlada i talentirana pjevačica Rialda Lokvančić, koja je ovoga puta premijerno izvela ljetni hit u sklopu modne revije, a dan prije nastupa snimala je i promotivni spot u hotel Rixos Libertasu.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..