Peti po redu u Beogradu, i trenutno najveci Behance dogadjaj u svetu- Belgrade Behance Reviews, održaće se u sklopu Design Hub-a na Mikser Festivalu, u Savamali (Travnička 3) u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala od 3. do 7. juna.

 

Kreativci će imati prilike da se druže, upoznaju i dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera na događaju Belgrade Behance Reviews

 

Ovaj događaj je deo globalne mreže Behance događaja, koji se održavaju u celom svetu sa ciljem razmene ideja kreativaca sa Behance sajta u offline svetu.


Portfolio Reviews radionice će ovoga puta okupiti umetnike iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna, a Behanceri mogu prijaviti svoje radove za Serbia Showcase izložbu koja je vec poznati program Belgrade Behance Reviews-a.

 

Noviteti u programu su How to make Portfolio radionice, Logo Exchange i 99u Inspiration Night.  Na "How to make Portfolio" radionicama učesnici će moći da nauče kako da naprave portfolio u okviru Behance platforme i personalni portfolio sajt. "Logo Exchange" je deo programa u kome tri dizajnera sa Behance-a kreiraju logoe za zainteresovane klijente na licu mesta, u zamenu za prigodan poklon. Na 99u Inspiration night-u ćete imati prilike da čujete inspirativne govore Slavimira Stojanovića, Insomnia studia i druge, kao i govore stranih svetski poznatih kreativaca.

 

Program je otvoren za sve Behancere, ali i za širu kreativnu zajednicu. Možete učestvovati u više programa a ulaz je potpuno besplatan.

 

Detaljan program i za prijave OVDE

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..