U četvrtak 23.04.2015. u 19h, Dositejeva 1 - Davne 1 9 3 9. godine, Natalija Monaševic otvara modni salon „NATA“, pored zdanja Starog dvora, koji postaje jedan od najuglednijih salona Beograda. Izraziti umetnicki duh, ranman i iskustvo u radu sa elitnom klijentelom toga doba, preneli su se na njenu unuku Milicu Savatic-Gojgic, koja svoj talenat i znanje usmerava na dizajniranje i izradu umetnickih modnih asesoara.


Osnivanjem modnog ateljea NMF-NATALIJA MONAŠEVIC FORMA, nastavlja se porodicna tradicija, sa idejom da se objedine sosticirani dizajn i rucna izrada unikatnih modela marama, šalova, ogrtaca, kao i nakita, stvarajuci forme posebne umetnicke vrednosti.


Modeli inspirisani slobodnim duhom i hedonizmom autorke stasavale u okruženju umetnickih dela, odišu energijom, toplinom i ljubavlju koji su uloženi u njih. Posebnost izrade je u odabiru kvalitetnih prirodnih materija: svila, pamuk, vuna, drago kamenje i plemeniti metali, kao i u dizajnu koji pruža višestruke mogucnosti nošenja i kombinovanja.


U toku izložbe ponedeljkom , sredom i petkom od 17 - 19h posetioci ce moci da isprobaju razlicite modele marama i uz pomoc autorke Milice Savatic Gojgic pronadju pravu kombinaciju za njih.


Svaki model poseduje moc transformacije i multifunkcije, lako prelazi iz ležerne u elegantnu, od uocljive u diskretnu formu, vec prema prilikama, karakteru i raspoloženju.


Za pripadnike medija , autorka je pripremila prigodne poklone!

<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..