Pozivamo vas na otvaranje prodajne izložbe fotografijaZapisi, autorke Mine Piščević, 25. jula u 20 časova u Uličnoj galeriji.  Zapisi“su izbor fotografija na kojima se pojavljuju zapažanja ambijenata i situacija sa kojima se autorka susrela tokom svojih putovanja u poslednjih nekoliko godina.To su brze spontane reakcije na trenutke u kojima se pred posmatračem otvaraju i promiču prizori koji pobuđuju maštu i trajne refleksije uma u odnosu na ono što oko u trenutku vidi.

 

Upravo je taj živi unutrašnji utisak, ono što trajno ostaje i što se u konačnoj obradi fotografije pokazuje kroz naknadne intervencije na zrnastoj osnovi, kao na dalekom odjeku nekada opažene stvarnosti. - Miodrag Ninić

 

Mina Piščević (Beograd, 1987), studirala je fotografiju i grafički dizajn na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu gde je diplomirala 2010. godine. Bаvi se fotogrаfijom, grafičkim dizajnom, video rаdovimа, konceptuаlnom umetnosti.Od 2011. godine vodi Kreativnu radionicu za decu u DKC Majdan. Izlagala ja na više grupnih i samostalnih izložbi. Član je ULUPUDS-a od 2014. godine.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..