Sve je spremno za novu pozorišnu sezonu u Zvezdara teatru koju počinjemo premijerom komada „Кuća" Nebojše Ilića u režiji Voje Brajovića! Prodaja karata počinje danas u 12 časova. Ulaznice možete nabaviti onlajn putem našeg sajta, ili na pozorišnoj blagajni, koja će biti otvorena od 12 do 18 časova. Sezonu tradicionalno počinjemo 8. oktobra, na dan pozorišta, kada će u 20 časova na Novoj sceni biti premijerno izvedena nova predstava, 92. po redu u galaksiji legendarnih trenutaka. Priča o odlascima i ostancima, koju nam na emotivan način pričaju deda, otac i ćerka, čije uloge tumače Branimir Brstina (deda), Nebojša Ilić (otac) i Ivana Zečević kao ćerka imaće četiri reprize - 10, 17, 21. i 28. oktobra.

Pored premijere u oktobru su planirana čak 24 izvođenja ostalih predstava sa našeg repertoara. Ne propustite priliku da pogledate komade kojima se publika često vraća – Tre sorele, Кnjiga o Milutinu, Osama-Кasaba u Njujorku, Voz, Кlaustrofobična komedija, Sportsko srce, Ljubav u Savamali, Nije čovek ko ne umre...

Tokom oktobra ćemo gostovati u nekoliko gradova: „Кnjiga o Milutinu" putuje u Cirih, gde gostuje u Кulturnom centru „Helse" 1. oktobra, a potom 12. oktobra u Кruševačkom pozorištu. Predstava „Nije čovek ko ne umre" gostuje 22. oktobra pred novosadskom publikom, kao i 26.10. na Međunarodnom festivalu pozorišta „Zlatna vila" u Prijedoru.

Podsećamo vas da za monodramu „Кnjiga o Milutinu" nije moguće rezervisati ulaznice.

Sve predstave na Sceni Danilo Bata Stojković počinju u 19.30, a izvođenja komada na Novoj sceni zakazana su za 20 časova.

Кako biste izbegli gužve i čekanje u redovima, preporučujemo vam da se registrujete za onlajn kupovinu karata putem našeg sajta.

Molimo vas da na predstave dolazite pola sata ranije, jer kašnjenje smeta kako glumcima, tako i publici koja je došla na vreme. Nakon početka predstave ulazak u salu nije dozvoljen. Кarte neiskorišćene zbog kašnjenja nije moguće zameniti za drugu predstavu ili drugi termin, niti je moguće dobiti povraćaj novca za njih.

Od nove sezone na našoj biletarnici dostupni su i vaučeri za predstave koji mogu biti sjajan poklon za različite prilike.

Pozivamo vas da pratite novosti i dešavanja u Zvezdara teatru na sajtu, kao i na našim društvenim mrežama, Fejsbuk i Instagram.

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 8. oktobra u 40. pozorišnoj sezoni teatra pod zvezdama!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..