Neven, mladi beogradski hardkor bend, 14. juna u 21h na Dorćol Platyu, pravi veliku koncertnu promociju svog EP-a ,,U svakom srcu gore svetla”. Neven iza sebe ima jedan demo iz 2022. godine, i za prethodne dve godine odsvirao je desetine koncerata u regionu. Izlaskom prvog singla se EP-a ,,Ostajem pozitivan”, bend je eksplodirao, kako među mlađima, tako i među starijim muzičkim avanturistima. Za vrlo kratko vreme Neven je stekao reputaciju vodećeg hardkor benda na Balkanu. Teme koje se prožimaju kroz tekstove inspirisane su bhakti filozofijom i youth crew kulturom, a zvuk i gruv su oslonjeni na zvuk hardkora ‘90ih, ali u savremenijem obliku.

Koncertnu promociju EP-ja ,,U svakom srcu gore svetla" grupe Neven propratiće i podrška bugarskog heavy weight straight edge benda xChokex i dobro poznatog Zicer repera Nihila. Takođe, biće ovo jedinstvena prilika da se pred Neven čuje i veliki Kirtan, koji će otvoriti veče specijalnim performansom.
 
Ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online, na tickets.rs. Na ulazu u Dorćol Platz, na veče koncerta, ulaznice će koštati 1.200 dinara.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..