U strogom centru grada, na Terazijama, otvara se MASCOMSTORE TERAZIJE, najveća prodavnica ploča u gradu. MASCOMSTORE TERAZIJE ponudiće veliki izbor novih i aktuelnih izdanja i albuma iz bogate diskografije najvažnijih muzičara, predstavnika mnogih muzičkih žanrova i stilova. “Naša radnja biće pravo mesto za sve generacije ljubitelja muzike. U našoj ponudi naći ćete najatraktivnije naslove svih najvećih svetskih izdavačkih kuća i lejblova, kao i ekskluzivna izdanja i specijalne edicije,” poručuju iz Mascoma. MASCOMSTORE TERAZIJE je zamišljen kao koncept store, mesto susreta i prostor u kom je muzika na prvom mestu.

Mascom će, kao ekskluzivni partner Warner Music grupe, nastojati da u novoj radnji obezbedi albume iz ponude ovog renomiranog izdavača istog dana kada postanu dostupni i u ostatku sveta. Posebna pažnja biće posvećena Mascomovim i Warner Music artistima i njihovim izdanjima kroz atraktivne, tematske programe.

Povodom otvaranja radnje u subotu i nedelju, 15. i 16. juna prilikom kupovine u MASCOMSTORE TERAZIJE na jedan artikal ostvarujete popust od 10%, dok prilikom kupovine dva i više artikla dobijate popust od 20%. Uz to, sve posetioce očekuje „Točak iznenađenja“.

Radno vreme radnje je od 9h do 21h (radnim danima i subotom) i od 10h do 16h (nedeljom).

Dođite u MASCOMSTORE TERAZIJE, na adresi Terazije 35, i zavrtite novu ploču!

Više o izdanjima na linku >>
Foto: Mascom Promo

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..