U subotu 16.12. od 18 sati RNB Confusion organizira adventsko druženje i ples na otvorenom - Britanac Block Party! Ove godine proslavili su 20 godina postojanja, a samo u ovoj godini s njima je plesalo preko 15 000 mladih i gostovali su na najvećim regionalnim festivalima poput Exit, Weekend Media, LMF-a i Sea Stara. Riječ je, naravno, o RNB Confusionu, najdugovječnijem klupskom programu na ovim prostorima koji bez pauze ide već 2 desetljeća. A kako zaokružiti 20. godišnjicu i prisjetiti se najboljih ovogodišnjih plesnih trenutaka, nego sa plesom i to na najljepšem zagrebačkom trgu - Britancu!

Zadnji event na Britanskom trgu održao se davne 2012 g. koncertom TBF-a u sklopu novogodišnjeg dočeka. 11 godina kasnije, RNB Confusionu je pripala čast da za vrijeme zagrebačkog Adventa organizira BRITANAC BLOCK PARTY!

Tako će najšarmantniji zagrebački plac, kako mu često tepaju Zagrepčani, ove subote 16.12. od 18 sati postati najveće urbano okupljalište i plesni podij za sve one željne dobre zabave. Plesat ćemo u r&b i hip-hop ritmu uz DJ-ice Kiki B i Reu. Uz ponudu pića na tematskim barovima, posjetitelji će moći kušati BBQ delicije s više puta nagrađivanog Food Trucka, BBQ HOT YARD, nazdraviti završetku godine uz Sky Colu, Jamnica truck, Heineken, Jagermeister, Hendricks gin ili Sierra tequilu i zablistati u Answer odjevnim kombinacijama.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a sve informacije pronađite na službenoj facebook stranici eventa.

Ne propustite ovaj događaj godine!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..