Novosadski bend Pero Defformero ovih dana proslavlja veliki jubilej - 30 godina postojanja i rada, te su u to ime objavili i svoj novi, četvrti studijski album u izdanju izdavačke kuće “Multimedia Music”. Povodom ovih značajnih događaja za bend, odlučili su da održe ekskluzivan koncert u novosadskoj Fabrici u subotu 9. decembra. Na njemu će promovisati svoj novi album “Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz ranijih perioda njihove karijere, te će za tu priliku spremiti posebnu set listu: Za 30 godina benda – 30 pesama!

Za audio-vizuelnu podršku pobrinuće se “Studio Berar”, što u kombinaciji sa rođendasko raspoloženim Defformerom garantuje vrhunski koncert!

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara mogu da se kupe na sajtu new.gigstix.com i svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, a na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Novinarske ekipe koje žele da se akredituju treba da pošalju mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenima članova ekipe i imenom medija za koji izveštavaju, do 7. decembra.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..