Održana je konferencija za medije Ivana Milinkovića, a povodom koncerta “Moj put”, koji će Ivan Milinković i ‘’Infusion band’’ održati u MTS Dvorani 11.12.2023. U razgovoru sa predstavnicima medija, Ivan Milinković se osvrnuo na svoju višedecenijsku uspešnu karijeru, ali i izneo detalje programa koji će biti izveden na koncertu. Na repertoaru će biti najširi dijapazon pesama iz raznih muzičkih pravaca, od autorskih pop numera sa novog CDa, preko rafiniranih folk numera, do worldmusic pesama iz Srbije, Makedonije, Bosne, Crne Gore, pa do grčkih i napolitanskih pesama.

Neke numere će biti izvedene uz pratnju gudačkog kvarteta  ‘’Wonder strings’’, a na koncertu će nastupiti i pet gostiju, pevači s kojima će Ivan pevati duete, i instrumentalisti, majstori svojih instrumenata. Naravno, to će biti gosti iznenađenja i publika će saznati ko su na samom koncertu.
 
Takođe je istaknuto, da je ovakav muzički izazov u okviru različitosti stilova i porekla muzike koja će biti izvedena, izuzetno zahtevan, i da u ovom trenutku, to može da uradi samo Ivan Milinković.
 
Koncert će se održati 11.12.2023, a ulaznice je moguće nabaviti na blagajni MTS Dvorane, prodajnim mestima Tickets – a, kao i online >>.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..