Kultni beogradski hardcore/reggae sastav Eyesburn nastupiće 16. decembra 2023. u SKCNS Fabrici. “Toliko je lepo bilo u SKCNS Fabrici! Hvala ludoj gomili na ogromnoj ljubavi i energiji! One Love!" Ovako su se članovi kultnog beogradskog hardcore/reggae sastava Eyesburn zahvalili publici nakon koncerta u punoj SKCNS Fabrici, održanog 10. decembra 2021. godine. I zaista je taj koncert, održan u još uvek svežem postpandemijskom ozračju, imao dodatni katarzični element.

Dve godine kasnije, 16. decembra 2023. vraćaju se na isto mesto, u Fabriku SKCNS-a, gde će pored dobro poznatih hitova, odsvirati i pesme sa aktuelnog albuma "Troops of Light". Pridružite nam se u Fabrici kako bismo napravili još bolju atmosferu od one koja je obeležila njihov prethodni nastup u našem prostoru.

Ulaznice su u pretprodaji od srede 13. septembra i mogu da se kupe na sajtu link >>

Cena do 1. oktobra iznosi 900 dinara, a od tog datuma cena će biti 1.200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupi i na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..