Katarina Pejak Trio je sastav koji je godinama unazad nastupao u nekoliko izdanja, a ovoga puta premijerno u Srbiji nastupa francuska formacija: Katarina Pejak (glas i klavijature), Žoan Barer, Isle De Re, FR (bubanj i glas) i Silvan Didu, Nantes, FR (kontrabas). U četvrtak, 06. 10. 2022. sa početkom u 19h - na adresi Cetinjska 15, u klubu Bluz i Pivo ovaj sastav biće zadužen za pravu “plavu” atmosferu. Johan Barrer (Žoan Barer) je francuski muzičar koji se bavi džezom, kao i muzikom limenih orkestara iz Nju Orleansa, Kantri i Amerikana muzikom. Najpoznatiji je po angažmanima u sastavima Groove Catchers i NOLA French Connection. Sylvain Didou (Silvan Didu) je džez kontrabasista koji dolazi iz Nanta, nakon studija u Danskoj.

Bavi se mnogim žanrovima na spektru džeza, improvizovanom i eksperimentalnom muzikom, a odnedavno je član Katarina Pejak trija.

Katarina Pejak je kantautorka iz Beograda, čiji je album "Roads That Cross" izabran međudeset najboljih bluz albuma 2019. godine na sajtu Allmusic. Od izlaska tog albuma, izbacila je stilski različit EP pod nazivom "Outside Looking In".

Od ovog izdanja trija možete očekivati nove aranžmane akustičih pesama sa EP-a kao i neki novi materijal, sve u toplom i izvornom zvuku klavirskog trija.

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti onlajn na sledećem linku >> i na blagajni/šanku kluba Bluz i Pivo ili na ulazu pre početka koncerta po ceni od 800 RSD.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..