Kantautorka Ksenija Kuljača predstaviće aktuelni album "Snaga" koncertom sa svojim bendom u klubu Fest u četvrtak, 20. oktobra. „Pred ulazak u studio i snimanje novog albuma, da zagrejemo žice i pojačala u jednom od najkultnijih klubova u gradu“ kaže Ksenija i dodaje: „Uželela sam se te energije u vazduhu  koja varniči između publike i nas!“ Album „Snaga“ broji osam numera, predstavlja zaokružen koncept emotivnih ispovesti kroz muziku i tekstove. U produkcijskom smislu, album je odsviran i sniman po "old school" principima. Naročito se insistiralo da se dobije „organski" zvuk svih instrumenata.

Svaka eksplicitnija emocija, dileme i odluke su naglašene „tvrđim“ zvukom tokom čitavog albuma. Ali postoje pesme koje pod okriljem istog koncepta nose drugi vid atmosfere i mirniji muzički doživljaj. To je manja trilogija u okviru samog albuma.

Sve kompozicije na albumu imaju nekoliko zajedničkih imenitelja: „organski“ bubanj, izražena i karakteristična bas linija i vokalni aranžmani pratećih vokala.

„Snaga“ je duboko ličan album, ali je posvećen svima koji imaju nedoumice po pitanju sopstvenih snaga u životu.
 
Bend, osim Ksenije, čine: Dragan Krstić (bubanj), Nikola Usanović (bas), Ivan Zoranović (gitara) i Sloba Dragović (klavijature).
 
Ulaznice za koncert u klubu Fest su 600 dinara.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..