OTKAZANO ZBOG VREMENSKIH USLOVA za 15. jun na istom mestu !!!! Jedan od najboljih repera s ovih prostora, Edo Maajka, će održati koncert u dvorištu stare pekare u Osijeku, u sklopu proslave dvadeset godina od izlaska albuma „Slušaj mater”. Poznati majstor katarzičnih stihova i izričaja obogaćenog psovkama izvest će isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru: Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.). Osim što je njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru i kroz brojna priznanja i nagrade. No Sikiriki kao najbolji album klupske, urbane glazbe te spot za singl „Pržiiiii“ 2005. okrunjeni su Porinom, a iste su se godine za spomenuta izdanja zaredale i nagrade Davorin i Zlatna Koogla.

„Prikaze“, „Slušaj Mater“, „Znaš me“, „Saletova osveta“ samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj blast from the past setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi neposredno nakon objave novog albuma „Moćno”, koji je u kratkom roku nanizao lovorike i pozitivne reakcije.

ULAZNICE: Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Caffe Baru Voodoo (Sunčana ulica 8, Osijek) na prodajnim mjestima Entrio i online.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB event: link >>

Foto: Goran Berović

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..