Prvih sto karata po promotivnim cenama! - Pre malo manje od dve godine, gospodin Raul Midon je po prvi put posetio Beograd i Bitefartcafe. Karte su rasprodate, tražilo se mnogo karata više. Na radost svih onih koji već dve godine pitaju kada će Raul doći ponovo, on stiže u Novi Bitefartcafe 23. Aprila. Na koncertu u Novom Bitefartcafe-u, Midon će predstaviti i svoj novi album "Don't hesitate".

 

Kako je objavio „Njujork tajms”, umetnik koga nazivaju i muzičko čudo, vredi za čitav orkestar. Gitaru pretvara u orkestar, a svoj glas u hor. Iako kaže da mu je sviranje sa drugim muzičarima zadovoljstvo, Raul bez problema može da zameni ceo bend. Američki kantautor, pevač i gitarista, slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube(zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama). Često ga nazivaju i vanzemaljcem, jer je njegova izvedba zaista nestvarna i teška za opisati.


Tokom karije sarađivao je sa nekim od najvećih umetnika današnjice, što na albumima, što na živim nastupima: Stivi Vonder, Dzejson Mraz, India Arie, Markus Miler, Herbi Henkok, Pet Metini i Rišar Bona.

 

Najbržih sto kupica, karte će platiti 1000 dinara, a nakon toga će cena karte rasti do samog koncerta.

 

Kupovina ulaznica: Bitefartcafe od 10 – 00h svakog dana
Karte možete kupiti i preko: Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..