VAMPIRI će rockabilly spektakl prirediti na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u ruhu '60tih i '70tih godina, baš u duhu onih vremena od kojih bend nikada nije odustao! Za 25. rođendan za publiku Vračar Rocks festivala u subotu 25. aprila, pripremaju koncert za pamćenje, jer kad se Vampiri povampire, nastaje jedinstveni rockabilly spektakl!

 

Vampiri neguju rockabilly tradiciju i kulturu od davne 1990, od pre tačno 25 godina kada su oformljeni. I pre nego što su rockabilly dame i dase doživele svoj ,,urbani preporod", Vampiri su negovali topli, pozitivni i veseli duh tih, prema mnogim mišljenjima, najsrećnijih vremena.

 

Da bi publika potpuno upala u rockabilly vremensku mašinu, pored Vampira nastupiće i sastav The Few Fellas, kao i grupa Exeri.

 

Članovi sastava THE FEW FELLAS su prekaljeni R'n'R muzičari poznati publici po mnogobrojnim projektima i pozorišnim predstavama. Ovoga puta, po prvi put će zajedno na bini Nick Drag, Mita Kvark i Veljko Kvark publici predstaviti svoje viđenje izvornog R'n'R-a i svih tajni koje ovaj zvuk krije.

 

Bend EXERI nastao je u Beogradu 2011. godine kao zajednička ideja okupljenih članova koji su imali želju da pored dobrog provoda odaju počast rockabilly-ju i  doo-wop-u, na  ovim prostorima nepravedno zapostavljenim žanrovima. Sviraju isključivo obrade, hitove koje gotovo svi znaju, sa ciljem da približe ovu vrstu muzike svojim slušaocima.

 

Igranka bez prestanka uz Vampire u Božidarcu!

 

Rama lama ding dong iiiiiii vidimo se na Vračar Rocks festivalu!

 

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..