U subotu, 06. decembra 2014. u 21:00 DOB//Klub - Ovu koncertnu godinu bend Artan Lili započeo je u Klubu Doma omladine Beograda, tu će je i završiti zajedničkim koncertom sa pančevačkom grupom Transeen. Ne propustite priliku da na jednom mestu osetite sve čari buke ali i pop estetike! Cena ulaznice: 500 dinara.


TRANSEEN: Transeen je bend koji dolazi iz ekperimentalnog konteksta rokenrola. Sastav čine dve bas gitare i elektronske matrice. Postoje od 2011. Transeen trenutno završava prvi studijski album. Članovi benda Ron i Rocco, sa iznenadnom podrškom Mandinga.

 

ARTAN LILI: Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Pažnju su privukli već svojim prvim singl-spotom za pesmu Džoni.


Ustaljena postava Romana Kasumović - glas, Dragan Knežević - gitara, Marko Ajković - bubanj i Bojan Slačala - bas i glas u aprilu 2014. objavljuje svoj prvi album, i kako kažu, ovo izdanje je specijalno koncipirano. Na albumu se nalazi dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom vremenskom periodu, a za sada se sedam pesama može preslušati besplatno ili preuzeti uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na sajtu ovde

Prvi singl Džoni, drugi singl Najbolje što znam i treći singl Srce su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu. Nedavno objavljeni singl-spot za pesmu Srce je urađen u saradnji sa Zojom Borovčanin iz grupe Lira Vega, a video je snimio Miloš Gojković na lokacijama u Beogradu i Njujorku.

Grupa trenutno promoviše sedmu pesmu sa albuma pod nazivom Ispod Kože, za koju je video uradila Marina Uzelac. Ovim singl-spotom Artan Lili ujedno najavljuje i veliku koncertnu žurku 6. decembra u Klubu Doma omladine Beograda.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..