THE MOTHERSHIP ORCHESTRA će koncertnu 2014. godinu započeti upravo na Vračar Rocks festivalu 31. januara 2014. godine, u susret novom albumu ,,The Mothership Orchestra Is Running It's Own Show“, čiji se izlazak očekuje na proleće. Beograđani će biti u prilici da uživo čuju novi singl najboljeg domaćeg baroque-chamber-pop-indi rock  benda, pesmu ,,Two Friends", ali i dobro poznate numere sa njihovog prvog albuma ,,Song For You“.

 

Ovi introventni prinčevi melanholije su specifičnim muzičko-tekstualnim izrazom stekli zavidan broj poštovalaca koji sa nestrpljenjem očekuju svaki novi nastup. Za koncert na Vračar Rocks festivalu The Mothership Orchestra će po prvi put svoj nastup upotpuniti originalnim semplovima.


Srpski elektropioniri, grupa INTRUDER, posle duže vremena nastupiće pred beogradskom publikom, a na Vračar Rocks festivalu predstaviće nove pesme na kojima bend već uveliko radi, ali i dobro znane hitove zahvaljujući kojima su i stekli kultni status.


The Mothership Orchestra i grupi Intruder pridružiće se i nova novosadska atrakcija  - THE FISCHERMEN. Kompozicije Gabija Fišera, The Fischermen-a, inspirisane su klasičnim delima Eric-a Satie-a, Claude Debussy-ja, Frederic-a Chopin-a, ali i radom Cohena, Dylana, Waitsa, Cave-a... The Fischermen – inovativan i jedinstven – svoj prvi nastup u Centru za kulturu Božidarac priprema upravo za 31. januar.


Ulaznice mogu da se nabave po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).
Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, ulaznice će koštati 500 dinara.
Koncert počinje u 20 časova.

Predstojeći koncerti u okviru Vračar Rocks festivala:
7. februar 2014: SMOKE'N'SOUL, CHE GUERILLAZ, NESVRSTANI, SKADRILLA
14. februar 2014: DAN ZALJUBLJENIH UZ LOVE HUNTERS

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..