Prvi dan festivala protekao je u odličnoj atmosferi, uz 100 000 posetilaca. Na početku muzičkog programa ljubiteri starogradske i bluz muzike uživali su u nastupima Zvonka Bogdana i Belgrade Blues Factory.  Festivalski prostor je bio potuno popunjen  kada je počeo nastup Massima Savića, a odlična  muzika i vesela atmosfera u publici nastavili su se do dva sata iza ponoći, zahvaljujući nastupima Atomskog Skloništa, Ramba Amadeusa, Bad Copy i V.I.P. i Sunshine.


Na takmičenju u točenju piva na #HappyContest štandu pobedila je ekipa Inspektora Blaže, koja je novac prikupljala za pomoć devojčici Aniti Balaž.


Na istom štandu večeras će se nadmetati ekipe glumice Danijele Vranješ, voditelja Dejana Pantelića, muzičara Ane Štajdohar i Nikole Demonje i popularnog tviteraša @NichimIzazvan. Ekipe će točiti premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija: Guinness, Budweiser Budwar,Erdinger i Grimbergen, po promotivnoj ceni od 99 dinara, između 18 i 20.30 h.
Muzički program počinje nastupom mladog benda Meda,Vuk i Sandokan, i kantautora Miše Reljića koji nastupa pod nazivom  Relic, ritam i bluz sastava Sirova koža i splitske hevi metal grupe Osmi putnik. Posle 21 sat na slede nastupi glavnih zvezda večeri, grupe koja je imala najposećeniji nastup u istoriji festivala Riblje Čorbe, nove atrakcije beogradske muzičke scene Feuda i nekadašnjeg pevača kultne grupe Bijelo Dugme Alena Islamovića, dok će program zatvoriti hitovi Generacije 5.
U Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat muziku pušta Groovyman, a za ulazak u ovu zonu potrebno je da posetioci donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kretaće svake večeri od 23.30 na sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..