Tradicija dobrog zvuka se nastavlja. Dve veoma popularne i posećene bine će i ovog puta doprineti sjajnoj atmosferi EXIT festivala. Urban Bug stage i Radio AS FM stage ponudiće publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz naše zemlje, regiona i sveta.

 

Muzički časopis Urban Bug priprema regionalni stage na Exitu od 11. do 14. jula! Za tradicionalno vrhunsku zabavu biće zaduženo više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u back to back DJ setovima, plasirajući pravce od house-a do techn-a. Osim sjajnih festivalskih noći, Urban Bug sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Exit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Besplatan download biće omogućen putem sajta.

 

Među prvim potvrđenim izvođačima na bini nalaze se, između ostalih i Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković, Lalei, Fakir. Slovenački projekat Beat Bitches, koji čine četiri devojke, predstaviće svoj četvorstruki back to back. Na bini će se okupiti i regionalna ekipa DJ-eva, uključujući i finaliste Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici među kojima su projekat Robot Rock iz Mađarske i Amar Kay i Jowoo iz Bosne i Hercegovine, kao i Miloki Soft 85 iz Crne Gore i Goran Kani Vidinovski iz Makedonije.

 

Lokacija će ove godine biti promenjena, pa će se bina nalaziti levo od tunela za Dance Arenu. Oni koji ne budu u mogućnosti da nam se pridruže, moći će da prate live stream svih nastupa putem sajta www.urbanbug.net

Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mesto na Exit festivalu! Od 11. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi. Najbolji klub na otvorenom, mainstream muzika, vrhunski zvuk i specijalni gosti iz Austrije i Velike Britanije, svakog dana će praviti sjajnu atmosferu na EXITu od 20:00h do ranih jutarnjih časova. Radio AS FM Stage biće sigurno vaša nezaobilazna party stanica na Exit festivalu.

 

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT najlepši letnji period da dođu  do svoje ulaznice na najlakši način.


Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći!


Zagrevanje za Exit se nastavlja!


Ovog vikenda, 21. i 22. juna očekuju nas lude žurke u Čačku, Novom Sadu i Kragujevcu. U Čačku nas očekuje Nathan Coles i Burn road to EXIT žurka 21. juna, na terenima KK Železnika. U Novom Sadu, 22. juna žurka pod istim nazivom biće održana na HappyNoviSad stage-u, na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će pored ostalih izvođača nastupiti i poznati DBridge! Isti dan u Kragujevcu očekuje nas Serbia Dance tuning žurka na Kneževom arsenalu, gde ćete imati priliku da čujete Lissat&Voltax.
Ulaznice za žurke pod nazivom Burn road to EXIT biće bilo koji čep od Burn ambalaže. A za Serbia Dance tuning žurke potražite promoterkeTuborga u Kragujevcu koje će deliti ulaznice.

 

U naredne 2 nedelje, EXIT će objaviti sve bine na festivalu, tako da partite i osluškujte, među njima se krije baš ono što čekate!

 

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu EXIT festival www.exitfest.org

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..