Lea Dobričić, pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, nastupiće 20. jula na čuvenom španskom festivalu Monegros! Ona će se pridružiti impresivnom lineupu koji čine neki od najmoćnijih artista elektronske muzike na svetu, među kojima su kultni Underworld i DJ-evi Richie Hawtin, Marco Carola, Luciano, Loco Dice, kao i hip-hop legende Public Enemy.

 

Monegros svake godine predstavlja najbolji elektronski zvuk kroz nastupe svetski poznatih DJ-eva i projekata iz sfera techna, electra, hip hopa, d'n'b-a i dubstep-a. Lociran u sred vrele pustinje u španskoj pokrajini Huesca, festival donosi 20 sati najsvežije plesne muzike, kao i neponovljivu južnjačku atmosferu. Ovogodišnje, 19. Izdanje festivala održaće se 20. jula pred više od 40 000 posetilaca.


Lea Dobričić jedna je od troje pobednika internacionalnog Burn Studios takmičenja koji su dobili životnu priliku da celog leta nastupaju u najboljim klubovima na Ibici. Nakon pobede u Srbiji, ona je, zajedno sa predstavnicima još 17 zemalja, otputovala na čuveno ostrvo zabave, gde je, posle samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege. U međuvremenu, osim stalnih nastupa, 29. juna čeka je i gig za electro pionirom, Laurentom Garnierom.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..