Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je konkurs za učešće bendova/autora na dvanaestom izdanju festivala. Finalno veče festivala biće održano 26. novembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Prijava bendova/autora za festival BARF12 počela je 1. oktobra i traje do 31. oktobra 2023. Po završetku prijava, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala. Tradicija da se finalno veče festivala održava u sali Amerikana Doma omladine Beograda se ne menja, tako da će bendovi/autori finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme!

Bendovi/autori se na BARF12 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!
 
„URMUS se uvek trudi da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala. Tako će biti i ovog puta!“ kažu organizatori.

Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 80.000 RSD, a drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2024. godine.

Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrade. „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo nastavak saradnje sa diskografskom kućom Multimedia Music, koja pored medijske podrške, za pobednika festivala obezbeđuje snimanje i objavljivanje digitalnog singla“ naglašavaju organizatori i dodaju da će u saradnji sa Multimedia Music objaviti i kompilaciju pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.
Nastavlja se i uspešna saradnja sa Bunt Rok festivalom, te ćemo ovogodišnjeg pobednika BARF-a gledati u njihovom narednom izdanju.

Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala. Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

Možemo očekivati još mnogo drugih vrednih nagrada, a URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.  
 
Više informacija o uslovima učešća, nagradama kao i formular za prijavu pronađite na urmus.rs.
 
Bendovi i autori koji žele da se prijave na festival BARF12 mogu to učiniti do 31. oktobra 2023. godine na linku >>
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..