Naš dragi festivalski domaćin, Džek, u okviru svoje sedme evropske turneje Jack Daniel's Experience, i ovog leta dolazi na EXIT festival! Na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 10. do 13. Jula, JDX Backstage petu godinu za redom priprema brojna iznenadjenja za prijatelje Jack-a i za sve one koji će to tek postati. Ove godine, Jack nam na tvrdjavu donosi jedinstveni  krajolik Linčburga, neodoljivu atmosferu zabave za odabrane, kako bi potvrdio tradicionalni status omiljenog kutka na EXIT  festivalu i nezamenljive oaze za brojne festivalske goste, muzičke talente, pa i svetske zvezde.

 

 

Vodeći se principima gospodina Džeka da vrhunski viski ide uz vrhunski provod, programski koncept i ove godine podrazumeva zanimljive, aktuelne i atraktivne izvođače, mnoge poznate ličnosti u ulogama DJeva,  kao i neke mlade nade.

 

Jack Daniel’s Experience (JDX) je inspirisan avanturističkim duhom samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda, koji je davne 1866. godine osnovao sopstveni bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom sjajnom viskiju. U JDX Backstage-u, atmosfera je posebna, a tome će ove godine doprineti i potpuno nov izgled ovog stejdža - pravi Linchburg skver iz Tenesija, kao i novi članovi Jack Daniel's familije  i novi neodoljivi kutci za uživanje.


 Svojim novim izgledom, dobrim društvom  i  oprobanim receptima zabave,  JDX će vam i ove godine prirediti nezaboravne momente na festivalu!

 

Prisećamo se svi ekskluzivnih i nezaboravnih nastupa zvezda sa domaće kulturne scene u ulozi DJ-eva, poput Slavimira Stojanovića, Jelene Gavrilović, Miše Obradovića i Zorane Kostić, Bojane Vuntuširević i Ivane Konstantinović,koji su nas sve oduševili kao istinske  Džekove super-zvezde!


Džek ume da prepozna talente, tako da su prošle godine zapažene nastupe imali sada već ostvarne zvezde domaće muzičke scene kao što su Ana Ćurčin, Dukat Stray Dogg ili Hetem.


JDX Backstage svoju popularnost i nezaboravne trenutke duguje mnogim prijateljima, koji su svojim nastupom ili samim prisustvom obeležile istoriju JDX-a na Exit festivalu: Goran Jevtić, Sergej Trifunović, Ida Prester, Marko Nastić,TijanaT, Maja Uzelac, Ivon Jafali, Zoe Kidah, Una Senić, Kaja Žutić, Svi na pod, Lira Vega, Jarboli, Zebra Dots... i neke od velikih svetskih atrakcija, kao što su Klaxons, The Dandies, Citizens, The Duke Spirit, Editors, Jeremy Ismael ..

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..