Nikola Vranjković će sa svojim orkestrom prvi put održati koncert u Centru za kulturu ,,Božidarac" u petak, 4. aprila, u 20h. Nastup na Vračar Rocks festivalu biće koncertna promocija upravo objavljenog EP-a ,,Bremeplov". Mini album čine četiri pesme: ,,Ispod tvoga oka" i ,,Nagrada za strah" za koje su snimljeni i video spotovi, zatim ,,Plovni put" snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub, i ,,Bremeplov", numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

 

Uz EP-ja, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pesama sa istim nazivom - ,,Bremeplov". Posetioci Vračar Rocks festivala će u petak, tokom koncerta, do svog primerka knjige moći da dođu po promotivnim cenama.

 

Pored Nikole Vranjkovića, u Božidarcu će nastupiti i sve popularniji pančevački sastav Brigand, predvođen bivšim frontmenom Jewy Sabatay-a, Veliborom Nikolićem. Brigand će beogradskoj publici predstaviti debi album ,,Zaplešimo grešnici". Izdanje je objavljeno za Black Planet Records u septembru prošle godine i dostupno je za besplatan
download.

 

Ulaznice za koncert Nikole Vranjkovića i grupe Brigand mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, cena ulaznice iznositi 700 dinara.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..