Festival Ferragosto JAM u subotu 29.3. prema glasovima publike izabran je za Festival Godine 2013. na dodjeli Hip Hop Unity Nagrada u međuvremenu je također skupio 5000 fanova na Facebooku i objavio još jednog izvođača na DJ Stageu: YESH (JabbaTon/CTF!cro) feat. REMI (Elemental), a u utorak 1.4. kreće prodaja ograničenog broja festivalskih ulaznica preko Entrio sustava!

 

 

Prodaja festivalskih ulaznica po posebnoj cijeni od 75kn će trajati dok se kontigent ne rasproda ili najduže do 1.5. kad kreću u prodaju redovne cijene karata.

 

Ferragosto JAM 7 ove godine se održava od 1. do 3. kolovoza u Orahovici na Orahovačkom jezeru, a za sada su najvaljeni: Overflow, Jinx, Edo Maajka, Šank?!, Zbogom Brus Li, dj Rahmanee i Yesh feat. Remi. Objave sljedećih izvođača možete očekivati na službenim Ferragosto zagrijavanjima i to 11.4. u klubu Exit (os) i 30.4. u Vintage Industrial Baru (zg), a na oba warmupa svira ABOP, dok će mu se u Zagrebu još pridružiti Portman, Finska i Discohernia. Osim objave novih izvođača i to po dva na svakom od partya biti će podijeljeni Ferragosto JAM 7 paketi u kojima se nalazi FJ7: majica, bedž, naljepnica, ulaznica i limenka Žuje, službenog FJ7 piva.


Prijave za bendove otvorene su do 1.4. - PRIJAVA
Prijave za volontere do 1.5. - PRIJAVA


Ferragosto JAM 7 Event

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..