Vikend u beogradskom klubu Kult predvodi talentovani argentinski DJ i producent JFR, predstavnik popularne londonske izdavačke kuće Anjunadeep! Na jedanaestoj KULT:R žurci, ove srede, nastupiće jedan od pionira beogradskog klabinga DJ Aćim, predstavnik ekipe Progresivna Suza – Igor D, istinski zaljubljenik u progressive house i Jelly For The Babies – projekat koji se oslanja na dubok, melodični i melanholični zvuk sa puno vokala, pomešanim sa raznim žanrovima elektronske muzike.

Muzičko putovanje kroz fuziju deep house, house, minimal techno i minimal zvuka ovog petka za DJ pult kluba Kult donosi Pao Pausto u celovečernjim b2b setovima sa odabranim prijateljima u sastavu Dakman, Fikol, Tihana, The +, uz specijalnog gosta.

Pao Pausto predstavnik je novog talasa beogradskih DJ-eva. Zajedno sa kolegom Fikolom osnivač je projekta Colonels of Resonance, čiji se setovi fokusiraju na dublji zvuk i baseve koji stvaraju poseban gruv karakterističan za ovaj dvojac, te se u njima može čuti sve od dub techna do tech house-a.

Colonels Of Resonance | KULT:R

Dakmanove setove pune energije i emocija odlikuje zvuk 80ih i 90ih iz kojeg crpi inspiraciju, uklopljen u deep house sa elementima minimala, Tihana se ističe neverovatnom tehnikom miksanja, kada se pojavi za DJ pultom njena energija obuzima publiku, a dancefloor postaje mesto gde se stapaju euforija i ritam, dok mladog The + izdvaja preciznost miksanja i odlična selekcija house i techno traka, uz neizostavni acid i break beat.

Dakman | KULT:R

Popularna londonska izdavačka kuća Anjunadeep ove subote donosi u Beograd najfiniji deep melodic house zvuk i emotivnu elektroniku, uz debi nastup izvođača iz Argentine – DJ JFR, a za domaću podršku zaduženi su Bokee i Migazz.

JFR - Live Set / Secret Feelings Party Vol 3

Sa više od 600 izdanja koja obuhvataju melodic house, elektroniku, ambient i techno, Anjunadeep lejbl predstavio je svetu umetnike poput Lane 8, Yotto i Dusky, objavio albume brojnih izvođača među kojima su Tinlicker, Ben Böhmer, Eli & Fur, Moon Boots, Qrion, a takođe i remikse za neke od najuzbudljivijih imena u elektronskoj i andergraund muzici današnjice, uključujući CamelPhat, DJ Koze, Tale Of Us, Maya Jane Coles, Boris Brejcha, TSHA, Kenny Dope, NERO i Gerd Janson.

Anjunadeep redovno organizuje događaje širom sveta, a trenutno broje mnoštvo žurki i jedan festival u 15 zemalja, na pet kontinenata, među kojima su i gostovanja u londonskom Printworksu i njujorškom Brooklyn Mirage, a sledeća stanica je beogradski klub Kult.

Talentovani argentinski DJ i producent JFR ima impresivan katalog izdanja na lejblovima kao što su  Anjunadeep, Musique de Lune, Clubsonica, Onedotsixtwo, a podržali su ga nekih od značajnih izvođača elektronske muzike poput Tony McGuinnessa, Hernana Cattanea, Nicka Warrena.

JFR - 21 Angels

Nakon turneja po najboljim argentinskim klubovima, JFR se preselio u Barselonu, gde radi kao lejbl menadžer za nekoliko izdavačkih kuća i osvaja dancefloorove najboljih evropskih klubova. Postao je miljenik klupske publike zbog svoje zvučne vitalnosti i zarazne energije kojom odiše kada stane za DJ pult. Takođe, profesor je muzičke produkcije, glavna figura Musique De Lune brenda i osnivač sopstvene izdavačke kuće, a vodi i popularni muzički podkast „Secret Feelings“.

Poslednje srede u mesecu, na dvanaestom izdanju KULT:R žurke slušaćemo DJ Bulleta, P.S.-a i njihove goste, dok se u ovoj sezoni kluba Kult očekuje još uzbudljivih gostovanja globalnih izvođača kao što su nastup vodeće afro house muzičarke i pevačice AWEN 2. februara, 23. februara gostuje predvodnik pariske andergraund scene Traumer, a 15. marta po prvi put u Srbiji nastupiće berlinska senzacija, DJ, live umetnik i producent Pablo Bozzi.

Ograničen kontinget ulaznica za svaki događaj u prodaji je po promo ceni putem Resident Advisor platforme. Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 6, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..