Legenda nemačke elektronske scene, DJ HELL, nastupiće 13. januara u klubu Karmakoma! Ovo je jedinstvena prilika da ovog poznatog DJ-a i producenta čujete u ograničenom kapacitetu na vrhunskom L’Acoustics zvuku. Domaću podršku pružiće Ali Güney i Regen. Priču o DJ HELL-u možemo da počnemo i završimo činjenicom da je Helmut Josef Geier didžej od 1978. godine. Dok drugi s vremenom gube oštricu, DJ HELL sa svakim novim izdanjem uspeva da se osveži, što zahvaljujući pažljivo biranim saradnjama, što zahvaljujući svom istančanom ukusu.

U Karmakomu donosi čuveni Gigolo zvuk po kom ga poznavaoci scene prepoznaju zatvorenih očiju.

Sa kartom za DJ Hell-a ulazite u Drugstore na žurku sa Tekijem Latex-om

Samo za ovu priliku klubovi Karmakoma i Drugstore imaju specijalnu ponudu u kojoj ćete sa kartom za žurku sa DJ HELL-om u Karmakomi moći da uđete i na proslavu srpske nove godine u klubu Drugstore, sa još jednom legendom elektronske scene, Tekijem Lateksom.

Karte za žurku su uveliko u pretprodaji na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 3500 RSD ili 30 EUR.

Teki Latex, koji nastupa u klubu Drugstore iste večeri,  u subotu 13. Januara, dolazi iz Pariza. Repersku karijeru zamenio je puštanjem muzike ali na veoma karakterističan način. Teki je širom sveta poznat kao “kralj blendova” u kojima preko savremenih bitova miksuje nostalgične špice iz crtaća i muziku iz video igrica.
Žurka u klubu Drugstore će se odigrati na čak tri bine pa će nastupati i: Stevie Whisper, Praktikal, Cuban Chamber of Commerce, Phillie P, Orgy, Lollipop Janosz, Little Lu i All Stars. Karte za žurku sa Tekijem Lateksom možete da kupite na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 1200 RSD ili 10 EUR.

Karte za koncert će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 1500 RSD.

Karmakoma, Poenkareova 32, Beograd
Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115, Beograd

LINEUP DRUGSTORE
Teki Latex
Stevie Whisper
Praktikal
Cuban Chamber of Commerce

CHAMBERS
Phillie P
Orgy
Lollipop Janosz
Little Lu

ICE CREAM BOOTH
All Stars

Foto by Sven Marquard

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..