Ove subote imamo retku priliku da ugostimo jednog od najrespektabilnijih Dj-eva cutting-edge tehna u intimnoj atmosferi kluba Karmakoma. Objekt je umetničko ime koje koristi TJ Hertz, jedan od omiljenih di-džejeva i producenata u svetu elektronske muzike. Njegovi singlovi i albumi redovno se nalaze na vrhu godišnjih lista najrelevantnije muzičke kritike - dubinom i tehničkom preciznošću zadovoljavaju najposvećenije fanove, dok njihova dinamična, uzbudljiva strana pronalazi put do peak-time trenutaka na ključnim festivalima kao što su Unsound, Atonal, Dekmantel i Primavera.

Pre nego što je je izgradio reputaciju jednog od najboljih di-džejeva svoje generacije i dobio titulu Mixmag-ovog di-džeja godine, Objekt je postao poznat po svojim impresivnim klupskim hitovima koji su brzo privukli podršku velikih imena kao što su Aphex Twin ili Autechre. Bilo da slušate njegov Essential Mix iz 2020. godine, legendarni snimak osmočasovnog seta u njujorškom klubu Nowadays ili miks CD za berlinski Tresor, koji je Resident Advisor opisao kao "prozor u samu suštinu di-džejinga", zaključak je uvek isti: Objektov DJ set je beskompromisno inovativan, temeljno detaljan, opsesivno dobro izveden, ali pre svega ekstatično zabavan.
 
Objekt će nastupiti u okviru serijala klupskih događaja čiju produkciju potpisuje Apgrade. Za dekovima će mu se pridružiti i lokalni andergraund selektor Stevie Whisper kao i Tadi iz Bijat kolektiva.
 
Nakon septembarskog festivala koji je u dvodnevnom programu većeg formata predstavio 13 izvođača konceptualno se oslanjajući na diverzitet globalnog tehna, Apgrade privodi kraju sezonu sa ekskluzivnim programom koji se ne propušta, u intimnijem prostoru ograničenog kapaciteta, novom beogradskom andrergraund klubu Karmakoma. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 dinara na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs.
 
Kontakt za novinarske akreditacije: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..