U petak 24.11. klub Kult predstavlja Supermarket showcase u saradnji sa istoimenim renomiranim klubom iz Ciriha, koji obeležava četvrt veka postojanja na odabranim evropskim lokacijama. Za DJ pultom će briljirati talentovani producent i DJ Priku, jedna od ključnih figura jugoistočne evropske elektronske scene. Uz njega će nastupiti i rezident Supermarket kluba, Ragan, dok će domaćin večeri biti Nemax. Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 1500 dinara, putem Resident Advisor platforme.

Priku, jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice, rezident Sunwaves festivala i često viđen gost u klubovima poput Circoloco, Amnesia i DC-10 na Ibizi, premijerno će doneti svoj prepoznatljivi minimal tech zvuk u klub Kult.

Poznat kao El Presidente, Priku je rezident agencije Sunrise, a veliki globalni uspeh donelo mu je izdanje "Bobohalma" (2012), nakon čega je osnovao svoju izdavačku kuću Motif i pokrenuo projekat Atipic, koji obuhvata lejbl i serijal žurki. Njegova muzika se objavljuje na etiketama poput Arpiar, All Inn, Fabric, Concrete Music i Only 300 Family.

Supermarket klub se ističe kao pionir noćnog života u Cirihu, predstavljajući popularno okupljalište zaljubljenika u elektronsku muziku. Sa spojem švajcarskog andergraunda i internacionalne scene, klub je tokom svojih 25 godina postojanja značajno oblikovao lokalnu klupsku scenu.

Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 5, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..