Svetski poznati producent iz Hrvatske DJ Ogi, čovek koji je na sceni preko 25 godina, Riječka Tehno sila i osnivač lokalne scene, ponovo se vraća u Srbiju 25. novembra. Kralj vinila i veteran Tehno scene koji i dalje aktivno praši širom planete svojim energičnim nastupom, dok njegove produkcije redovno nalaze mesto u setovima ključnih disk džоkeja ponovo donosi u Srbiju svoj autenticni udarajuci i tvrdi Tehno zvuk kroz  sopstveno putovanje Tehno energijom. Ovoga puta imate priliku da ga čujete u klubu K9 Station u Novom Sadu, na Edit:Tehno Re:Launch žurci.

Domaća podrška pažljivo je odabrana za ovo visokoenergetsko Tehno putovanje: Mihajlo & Mudrost, Muhi, i mlada Endzi upotpuniće lineup svojim izborom traka, DJ veštinama, i iskustvom.

Ulaznice su u pretprodaji putem Gigstix prodajne mreže, online ili na prodajnim mestima knižara Vulkan. U pretprodaji je ograničen broj karata, dok će cena na vratima kluba biti većа. Budite brzi i obezbedite svoje mesto na pravom Tehno putovanju! EDIT: Yourself

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..