Inbox-Goran-CvijanovTrio iz Bačke Topole pre nekoliko dana objavio je album “Blesavo jutro...” pod etiketom izdavačke kuće Time Machine. Zanimljivo da iako je ovo drugi album članovi grupe smatraju ga svojim prvim zvaničnim izdanjem.

 

 

To je posebno istakao lider Inboxa Damir Dado Dolmagić objasnivši na sledeći način: “Naime, braća Popović (basista i bubnjar) nisu učestvovala u snimanju prvog albuma, a njih dvojica predstavljaju neophodan deo benda. Zatim, u odnosu na prvi, ovoga puta zahvaljujući producentu Maretu Vukmanoviću uspeli smo da prenesemo live energiju na snimak. I na kraju, ovaj prvi album sadrži šest starih pesama, ponovo snimljenih, sa 'onog' prvog albuma“.

 

Na albumu “Blesavo jutro...” pored pomenutih šest pesama su i dve potpuno nove, “Dr Olja” i “Sin severa”.

 

Finalisti prošlogodišnje Zaječarske gitarijade za prvi singl izabrali su upravo numeru “Dr Olja” za koju su snimili interesantan spot: OVDE

 

U planu je da se krajem februara i početkom marta održe koncertne promocije u Beogradu i Novom Sadu, a potom će ovaj trio krenuti put i drugih gradova u Srbiji, ali i u regionu kako bi što većem broju publike predstavio svoj autorski rad.

 

http://www.facebook.com/Inboxmusic

 

Postavu Inboxa čine: Damir Dado Dolmagić (vokal, gitara), Petar Popović (bas gitara, prateći vokal), Dušan Popović (bubanj) i Veselin Krsmanović (tekstopisac).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..