MB-LogoU stihijskim promenama beogradske kulture i supkulture, veza sa mladima se ponekad gubila u prevodu. U skladu sa svojom namerom da godinama kulturnog tapkanja u mestu stane na put - Dom omladine u novim vremenima nudi poseban program za mlade baš onda kad izgleda da više niko ne misli na njih.

„Misija Beograd“ je upravo to – inicijativa Doma omladine da ponudi još jedan kulturni sadržaj vredan pažnje, stvori platformu umrežavanja, još jednom pokaže da Beograd ima, ume i može. Posebnim celodnevnim programom ostvarujemo misiju Doma omladine kao mesta u kojem mladi mogu da borave, da se opuste i budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost. U periodu od 10. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u sigurnu kuću za mlade.

U pomoć su nam priskočili svi značajni ljudi sa nove beogradske kulturne scene. Tokom deset dana organizovaćemo: koncerte najboljih novih grupa (Threesome, Straight Mickey and the Boys, Temple of the Smoke...),  žurke (Idemo na Mars, Vatra...), filmske projekcije (Tilva Roš, Klip, Šišanje...), izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove (Braća Burazeri, Pull my Daisy, Zerpo...), različite radionice... I sve to uz besplatan internet i neočekivano niske cene pića.

Pretvaramo „Misiju Beograd“ u stil života!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..