Bjesovi spremaju album obrada pesama sa ex-Yu prostora, uglavnom iz '60-ih. '70-ih i '80-ih, a upravo se pojavila njihova verzija pesme "Sjaj" pančevačkog hard & heavy sastava By-Pass, koja je orginalno objavljena na albumu "Psychoactive" (2000).

 

Obrada Sjaja je snimljena ovog meseca u Mostaru u studiju Pavarotti centra. Za produkciju je bio zadužen Saša Karabatak, dok se pevač Bjesova Zoran Marinković bavio postprodukcijom.

 

YouTube link obrade pesme Sjaj - OVDE

 

Pančevački bend By-Pass je početkom ovog meseca izbacio spot za singl "Nedelja" koji najavljuje njihov povratnički album čije se objavljivanje očekuje na proleće naredne godine.

 

U pitanju je prvi u nizu singlova By-Passa koji posle dugogodišnje diskografske pauze u novobeogradskom studiju Underground privodi kraju rad na novom albumu.

 

Pesme su pod producentskom palicom Marka Jovanovića Artura i Vladimira Zdravkovića trenutno u završnoj fazi miksanja, a za post produkciju i mastering je zadužen čuveni Abbey Road studio u Londonu. Očekuje se da kompletan materijal ugleda svetlost dana na proleće 2013. godine, a do tada će biti plasirano više singlova ispraćeno video spotovima.

 

Reditelj spota je Nebojša Nenadić Beat, koji potpisuje i montažu.

 

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..