MARKIZA-DE-SADAPozivamo vas na prvi u nizu JTKT klupskih događaja kojim se otvara novogodišnji vikend, u petak, 28. decembra 2012. u KC Gradu!


Predstavljajući listu pažljivo biranih izvođača, naš plan je da vam zavrtimo um i pretvorimo vašu viziju žurke u provod u visokoj definiciji.  Uzimajući najbolje sa internacionalne muzičke scene, kao i najbolje od savremene vizuelne i performing umetnosti, grupa prijatelja poznata u beogradskom noćnom životu i umetničkim krugovima okupila se oko novog i uzbudljivog projekta - JTKT.


Ekipa koja se krije iza akronima JTKT sprema seriju izvrsnih događaja koje je Beograd željan da otkrije.

Želeći baš to najbolje, među prvima na našoj wishlisti se našao Italo-slacking, La-Musica loving Gomma Records boss – MUNK, u paketu sa beogradskim Stevie Whisper Jr i superstar performerkom Markiza De Sada.

Da bi zagrejali vikend pre žurke, Munk i Tijana T su zajedno izabrali omiljene plesne trake, pričali o njegovom stilu, muzičkoj industriji i njegovoj etiketi. Šta će se desiti pošto sleti u Beograd, otkriva nam u sledećem eksluzivnom izdanju emisije Subotom uveče sa Tijanom T na Radiju B92 -  22. dec, od 19 do 21h na Radiju B92 kada će se čuti i njegov poslednji miks.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..