Time Machine PHOTOVelika novogodišnja žurka “Time Machine” održaće se u Magacinu Depo u Travničkoj 3 u Beogradu, sa početkom u 21h. Nakon dužeg vremena, na jednom mestu nastupiće neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva, od kojih su mnogi oblikovali beogradsku klupsku scenu od njenog začetka.

 

Deset priznatih DJ zvezda smenjivaće se u “back to back” i “single” setovima, a publika će imati priliku da se “provoza” kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u opsegu od housea i progressivea do tech-housea i techna.

 

Line-up:
Gordan Paunović & Vlada Janjić
Boža Podunavac
Marko Nastić
Aćim & Eye
Kinetic Vibe
Marko Vuković & Lea Dobričić

 

Gordan Paunović i Vlada Janjić otpočeli su karijere krajem 80-ih na radiju B92, gde im se ubrzo pridružuje i Boža Podunavac. Paunović najčešće pušta “deep i prljavu” elektronsku muziku, Janjić kombinuje deep i minimal house sa različitim vrstama groovy elektronskog zvuka, dok Podunavac najradije vrti techno. Marko Nastić je, krajem 90-ih, bio deo projekta Teenage Techno Punks, a uz techno koji ga je globalno proslavio, danas miksuje i house elemente. Aćim i Eye takođe pripadaju ekipi koja je doprinela postavljanju Beograda na svetsku mapu clubbinga, a orjentisani su na Ibiza house zvuk, dok su Bokee i Dacha iz organizacije Kinetic Vibe poznati po popularizovanju moćnog progressive housea na ovim prostorima. Marko Vuković i Lea Dobričić svoje setove baziraju na zaraznom tech houseu prošaranom vokalima i tribal primesama.

 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po promotivnim cenama od 800 dinara do 20. decembra i 1000 dinara do 29. decembra.

 

Video najava: http://www.youtube.com/watch?v=wQEQv-ccVDI&feature=youtu.be

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..