Pripremite se za doživljaj spoja glazbe i svemira kao nikada prije. Naime, obožavatelje benda Chui, ali i eksperimentalne glazbe, oduševit će novost kako inovativni zagrebački space jazz rock sastav predstavlja remix pjesme "Svemir ima novi pozivni" za koji je zaslužan Roy Beatie. Remix objavljuju nekoliko mjeseci nakon što je bend izbacio posljednji singl "Svemir ima novi pozivni", koji je izabran kao himna prvog hrvatskog satelita u sklopu projekta CroCube. Roy Beatie tako sada leti utabanim pionirskim putevima orginalnog singla te putuje dalje, van Zemljine orbite, istražujući svojim remixom bespuća naše galaksije i svemira.

"Chuijeva futuristička dinamika i melodija kroz novi remix nadopunjena je suptilnim bass dionicama i elektronskim ritmom remixa koji lomi orginalnu formu te je vodi u neku novu glazbenu dimenziju" poručuje Roy Beatie. Svestrani glazbenik nas je tako počastio pravim ljetnim chill groove remixom koji će se svojom vibrom odlično uklopiti uz čilanje na plaži, partyje, ljetne tulume i slično. Na vama je samo da se prepustite glazbenom putovanju koje će vas zasigurno odvesti daleko van granica zemaljske stvarnosti jer Chui ovoga puta svoju glazbu podižu na nove visine.



Iza aliasa Roy Beatie 'skriva' se zagrebački glazbenik veteran Dario Aman koji je od prije poznat kao gitarist benda Dosh Lee, a u zadnjih nekoliko godina i kao autor, remixer te producent elektronske glazbe. S objavljena dva EP-a, nekoliko remixeva i singlova, ovim remixom nastavlja stvarati intrigantnu glazbu nešto drugačije forme.

Glazbu novog singla potpisuje Toni Starešinić, tekst Željka Veverec, dok iza aranžmana (remix) i produkcije stoji Dario Aman. Mastering potpisuje Filip Vrtarić (FM Mastering), a za dizajn covera zaslužna je Branka Moskaljov (Brancin(a) kreativni studio).

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..