Novi album "Moon Music" izlazi 4. listopada te je njihov prvi album od 2021. godine ● Prvi singl s albuma "feelslikeimfallinginlove" je bend već izveo na svojoj popularnoj i opsežnoj turneji ● Fizička izdanja albuma će biti prvi na svijetu EcoRecord LP i EcoCD, u skladu s bendovim mjerama održivost. Globalno popularni bend Coldplay konačno objavljuje novu glazbu! Novi singl "feelslikeimfallinginlove" prvi je singl s nadolazećeg albuma "Moon Music" koji izlazi 4. listopada. Bend je novu pjesmu izveo prvi put tijekom svog rasprodanog stadionskog koncerta u Budimpešti, a pošto ih čeka još 38 koncerata na njihovoj opsežnoj turneji, mnogobrojni fanovi će imati mnogo prilika čuti novu pjesmu uživo.

Singl "feelslikeimfallinginlove" slušajte OVDE >>

Novi album "Moon Music", koji je producirao Max Martin, je prvi album benda od 2021. godine, kada su objavili album "Music Of The Spheres". "Music Of The Spheres2 je bio nominiran za album godine na dodjeli Grammy nagrada te je već prikupio više od četiri milijarde streamova.

U skladu s Coldplayevim revolucionarnim mjerama održivosti na njihovoj trenutnoj turneji - koja je dosad proizvela 59% manje CO2 emisija nego njihova prethodna stadionska turneja - bend je uložio velike napore da fizičko izdanje albuma "Moon Music" učini što održivijim.

Ovo će biti prvi album na svijetu objavljen kao 140g EcoRecord LP, pri čemu je svaki primjerak napravljen od 9 recikliranih PET plastičnih boca prikupljenih iz potrošačkog otpada. To će spriječiti proizvodnju više od 25 metričkih tona novog plastičnog materijala i osigurati smanjenje od 85% CO2 emisija/kg u proizvodnom procesu u usporedbi s tradicionalnim 140g vinilom.

CD izdanje albuma "Moon Music" bit će prvi na svijetu objavljen EcoCD, stvoren od 90% recikliranog polikarbonata, prikupljenog iz potrošačkog otpada. Ovo će osigurati smanjenje od najmanje 78% CO2 emisija/kg i izbjeći proizvodnju više od pet metričkih tona novog plastičnog materijala.

U nastojanju da dodatno smanje otpad, prvo fizičko izdanje "Moon Music" (EcoRecord LP i EcoCD) bit će strogo ograničeno i proizvedeno u višoj specifikaciji od svih budućih izdanja.

photo Anna Lee

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..