4thMuzički internet magazin Clubbing.rs, perspektivan projekat mladih ljudi, proslavlja svoj 4. rođendan sa impresivnim dostignućima. Na današnji dan, 17. oktobra 2007. godine, osnovan je muzički magazin Clubbing.co.yu, kasnije preimenovan u Clubbing.rs.

Projekat koji je nastao u studentskom stanu, tokom godina sazreva u veoma koristan medij prepun informacija u vezi noćnog života u Srbiji i regionu.

Tokom 4 godine postojanja, Clubbing.rs je bio zvanični medijski partner sa više od 50 muzičkih festivala na Balkanu,  a u Galeriji slika možete videti preko 20.000 fotografija i oko 500 muzičkih klipova.

Važan segment našeg postojanja je aktivnost na promociji novih mladih muzičkih talenata, pa na sajtu takođe možete pregledati biografije oko 100 domaćih neafirmisanih DJeva.

U periodu od mesec dana, magazin posete ljudi iz više od 70 zemalja sveta, što je još jedan pokazatelj koliku pažnju clubbing ima u svetu, ali i prilika da svoju zemlju predstavimo u najboljem svetlu.

Do sada smo podelili preko 10.000 besplatnih ulaznica za razna kulturna i muzička dešavanja, što nas dovodi do podatka da smo svakog dana našeg postojanja podelili po 7 ulaznica. Impresivno, zar ne?

Celokupnu redakciju čini oko 15 volontera koji su svoje kvalitete usmerili na oblasti koju najbolje poznaju (fotografija, programiranje, izveštaji, intervjui, video...) kako bi se svaka kategorija sajta ravnomerno razvijala.

Za rođendan svim posetiocima pripremamo «Clubbing.rs rođendansku nedelju» prepunu besplatnih ulaznica, intervjua, slika, ali i besplatne muzike koju u saradnji sa Djevima obezbeđujemo svima koji nas posete.

Uživajte i veselite se sa nama,
Samo vi ste zaduženi za svoj dobar provod.


Vibe yourself,
Clubbing.rs





<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..