Od danas je na svim socijalnim mrežama i elektronskim muzičkim radnjama dostupna pesma “Kosovka” koju je napisao i producirao mladi talentovani reper iz Kanade poreklom iz Beograda. Pored njega na pesmi je radio i Deezle, covek koji je osvojio 3 Grammy-a za pesmu “Lolipop”.

Pesmu "Kosovka" Filip posvećuje fondu 'Boj za Kosovo', sto je važan deo cele price. Cilj fonda je prikupljanje veoma potrebnih sredstava za medicinsku pomoć i opremu za Srbe na Kosovu i Metohiji. Pomoć i saradnju u izvodjenju cilja fonda pružaju pouzdane inostrane i domaće dobrotvorne organizacije, naime Health Center Gracanica i SOYA (Serbian Orthodox Youth Association, Australia).

MOŽETE SE PRIDRUŽITE HUMANITARNOJ AKCIJI TIME ŠTO ĆETE KUPITI PESMU "KOSOVKA" PREKO ITUNES-A ZA $0.99
OVDE

Detalje o fondu i alternativne načine doniranja i pomoći možete saznati sledećim putem:
http://28jun.blogspot.com/2011/10/boj-za-kosovo.html

Filip koji je poznat po radu sa svetskim zvezdama kao što je Lil’ Wayne, Gucci man, cam’ron, kao i saradnjom sa Anom Ivanović, odlučio se na ovakav korak kako bi podigao svest o situaciji na Kosovu i Metohiji ne samo medju našim ljudima u dijaspori nego i generalno u svetu.

Svoj doprinos zastupanju interesa Srbije daje kroz svoju organizaciju “28.jun” koja već mesecima predstavlja novu sliku Srbije u svetu, pogotovu u Severnoj Americi. Paznju Američke javnosti privukao je posle skandalozne izjave o Srbima koju je dala popularna voditeljka Chelse Handle u svom talk show-u. Doprinos ovom humanitarnom činu dale su i mnoge Američke kolege koje preko svojih socijalnih mreža pozivaju ljude da download-uju “Kosovku”. Njegov rad neće se zaustaviti tu, već su u planu još mnogo veci poduhvati ovog talentovanog Beogradjanina koji će sigurno doprineti još većem poboljšanju imidža Srbije.

O FILIP FILPI-ju

Njegovo ime je Filip Filipi, on je producent / tekstopisac koji živi u Kanadi, poreklom iz Beograda. Pored toga što je muzičar, osnovao je organizaciju koja brine o interesima Srbije pod nazivom “28.Jun”. Filipovo interesovanje i motivacija povodom političkih/socijalnih pitanja je dobro podložena njegovim studijama političkih-nauka u Kanadi. Time, organizacija 28.Jun je punim uspehom postigla prvu veliku kampanju ovog leta kada je skrenula pažnju na ksenofobične komentare protiv Srbije koje je izjavila voditeljka Čelsi: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..